Printervriendelijke versie

Menostril testpanel

Menostril: overwegend een 8!
Hettestpanel.nl MenostrilBen je in de overgang en heb je net als veel andere vrouwen ook last van opvliegers, overmatig transpireren en een slechte nachtrust? 171 vrouwen met overgangsverschijnselen hebben Menostril getest. Het merendeel beoordeeld het product met het cijfer 8! Menostril is een voedingssupplement tegen overgangsklachten, 100% natuurlijk.

De 171 vrouwen die Menostril tegen overgangsverschijnselen hebben uitgeprobeerd, zijn positief. Bij meer dan 58% nam de klachten af. Ze hadden minder last van opvliegers en 'nachtzweten', en minder slapeloosheid. De vrouwen voelen zich stabieler. "Het harde randje is eraf."

Tevreden testers ervaren:
"De opvliegers zijn naar mijn gevoel minder heftig dan ze waren."

"Ik val beter in slaap en slaap dieper, dus ik word weer uitgerust wakker."

"Ik transpireer 's nachts minder."


Verbetering al na 2 tot 4 weken
De testers namen twee maanden lang dagelijks één tablet, voor het avondeten. De helft van de vrouwen heeft ook al eens andere producten tegen overgangsverschijnselen geprobeerd. Van hen geeft 62% aan dat zij een verschil merkten toen zij Menostril gingen gebruiken. Ruim een derde van de vrouwen (37%) merkte met Menostril al verbetering na 2 tot 4 weken!

Rapportcijfer 8
62% van de vrouwen zou Menostril aanbevelen bij familie, vriendinnen en kennissen. Dat zij zo enthousiast zijn, blijkt ook uit het rapportcijfer dat zij Menostril geven: overwegend een 8!

Wil je zelf Menostril proberen?
Bestel Menostril dan gemakkelijk en snel online.
Bestel online