Printervriendelijke versie

Wat is Menostril?

Menostril is een natuurlijk voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slapeloosheid en stemmingswisselingen.

Isoflavonen tegen overgangsverschijnselen
Menostril is een voedingssupplement met isoflavonen. Dit zijn plantaardige stoffen die van nature voorkomen in soja, rode klaver en diverse groenten. De werking hiervan lijkt op die van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, dat tijdens de overgangsfase in productie afneemt en leidt tot overgangsklachten. Menostril vult dit gemis direct aan op een 100% natuurlijke wijze, met slechts één tabletje per dag. 

Huidveroudering
Tijdens de overgang kan de huid dunner en droger worden. Met behulp van de isoflavonen in Menostril blijft de huid elastisch en stevig. Daarnaast draagt Vitamine E bij aan het beschermen van de cellen tegen oxidatieve schade.

Nachtrust
De valeriaan in Menostril heeft een rustgevende en zenuwversterkende invloed. Het heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand en bevordert een goede nachtrust. 

Verkrijgbaarheid
Menostril is onder andere verkrijgbaar bij de DA en DIO drogist. Je kunt Menostril ook online bestellen. Als je op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

Wat doet Menostril?